Minicamping Burgh
 

Paarden Vakantie in Zeeland aan het Strand

Wat  is er leuker dan met je paard of paarden op vakantie te gaan op het strand in Zeeland. Paardenhotel Burgh is een pensionstal en vakantiestal waar je je paard kunt stallen voor de periode die jij wenst, of het nu een dag, een week of een maand is, dat maakt niet uit. We kunnen groepen tot 30 paarden ontvangen. Het paard wordt dan gestald in een van onze ruime boxen en kan zijn benen strekken in een paddock of weide. Vanuit onze stal kun je een tocht over het strand of door bos en duinen maaken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tijdens je vakantie lekker te trainen met je paard in onze rijhal of buitenbak. Ruiters kunnen bij ons op de minicamping kamperen of gebruik maken van de vele accommodaties in de buurt van ons bedrijf.

 

 

 

 

Omgeving

Op de kop van Schouwen is het mooi paardrijden.  Een lang breed strand waar het hele jaar overdag gereden kan worden, een bos met ruiter en menpaden en een schitterend duingebied. Of je nu een uurtje of 6 uur achter elkaar wilt rijden, het is allemaal mogelijk. Een beeld van de omgeving krijgen over de mogelijkheden klik dan op de bovenstaande link of op de foto.

Overnachten

Ruiters kunnen kamperen bij ons op de minicamping. In de buurt zijn verder hotels, pensions, huisjes en groepsvoorzieningen. Voor meer informatie klik op overnachten.


Contact

Paardenhotel Burgh
Meeldijk 4a
4328 NG Burgh-Haamstede
Nederland
Telefoon 0653 359 434
E-mail: info@paardenhotelburgh.nl

 

Reacties van

Klanten op Facebook !!!!!

 Weersverwachting