Minicamping Burgh
 

Nieuwsbrief nummer 9

Nieuwsbrief nummer 9

 

Nieuwsbrief 9, december 2011 

 

Hallo Allemaal,

 

Dit is onze eindejaars nieuwsbrief en daarom:

 

 

Tegelijkertijd willen wij iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan de succesvolle start van ons bedrijf.

 

Afgelopen jaar was ons openingsjaar met als hoogtepunt natuurlijk de officiële opening op 2 juli jl. Het is een druk en inspirerend jaar geweest met in het begin nog veel bouwactiviteiten. De weersomstandigheden tijdens de aanleg en inzaai van onze weides zaten niet erg mee. Vanaf de opening ging het gras groeien en ook de belangstelling voor ons paardenhotel. Eén stalgedeelte loopt nu vol met pensionpaarden  en het aantal vakantie overnachtingen heeft onze verwachting overtroffen. Wij willen onze klanten hierbij bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben en verder iedereen bedanken die ons geholpen heeft bij het realiseren van onze droom.

 

Plannen 2012

Niets is zo mooi als plannen maken voor de toekomst. Ons eerste doel is om alle boxen af te maken zodat we vanaf dit voorjaar de volledige capaciteit van ons gebouw kunnen gebruiken. Daarnaast wordt de naastgelegen minicamping uitgebreid zodat we meer kampeerders kunnen ontvangen. Er zijn nog seizoensplaatsen beschikbaar. Ook kijken we uit naar de samenwerking met verschillende partners op het gebied van overnachting en arrangementen zoals ze op onze site staan. Dit voorjaar wordt het nieuwe Grand Hotel Ter Duin geopend zodat een luxe vakantie met paard tot de mogelijkheden gaat behoren. Volgend jaar rond deze tijd willen wij terugkijken op een jaar waarin het Paardenhotel Burgh nog mooier geworden is en waarin we u nog beter hebben geholpen.

 

Evenementen

 

Stroa Feesten
In februari begint het strao seizoen ook weer. De data voor de verschillende strao feesten op Schouwen Duiveland  zijn hieronder weergegeven.

 

Renesse

11 februari

Burgh-Haamstede

18 februari

Noordwelle

25 februari

Ellemeet

3 maart

Scharendijke

10 maart

Serooskerke

17 maart

 

Enjoy the ride
Houd 28 april vrij in je agenda want wij zijn bezig met de organisatie van een Enjoy the ride rit door het bos en duingebied en over het strand. Het belooft een leuke dag te worden. Meer informatie volgt in de volgende nieuwsbrief.

 

 

Familie Kooman

 

 

Meer informatie ? Bent u geïnteresseerd om uw paard bij ons te stallen,een keer onze rijhal uitproberen,  een evenement te organiseren of op een andere manier gebruik te maken van onze accommodatie. Komt u dan langs of neemt u contact met ons op.

 

 

Wanneer u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen stuurt U dan een mailtje met  als onderwerp “afmelden” naar info@paardenhotelburgh.nl


Contact

Paardenhotel Burgh
Meeldijk 4a
4328 NG Burgh-Haamstede
Nederland
Telefoon 0653 359 434
E-mail: info@paardenhotelburgh.nl

 

Reacties van

Klanten op Facebook !!!!!

 Weersverwachting