Minicamping Burgh
 

Nieuwsbrief nummer 6

Nieuwsbrief nummer 6

 April 2011

 

 

Hallo Allemaal,

Het voorjaar is begonnen en al is alles nog niet helemaal af, we beginnen lekker te draaien, steeds meer mensen weten de weg te vinden naar het paardenhotel, om hun paard permanent  te stallen, voor een of meer nachtjes vakantie, om te lessen in de bak, of voor een evenement. Het eerste evenement vind plaats op 16 april aanstaande, Het Nederlands Shetland Pony Stamboek organiseert vanuit het paardenhotel een menrally. Vanaf half 10 starten de 30 shetland aanspanningen vanaf het erf.

 

Opening en open dag op 2 juli 2011 !!!!!!

Hou de datum vrij in je agenda want op 2 juli gaan we officieel openen. We zijn druk bezig om een aantrekkelijk programma samen te stellen. In de volgende nieuwsbrief zullen we hier meer informatie over geven.


 

Naar Buiten!!!!!

Binnen is al het zware werk af. Buiten is het gelukkig ook opgedroogd zodat we daar goed opgeschoten zijn. De paarden kunnen hun benen strekken in de longeerbak, de omheining moet nog strakgespannen worden en de bodem moet nog wat inklinken maar dan is hij af. Naast de longeerbak zijn we druk bezig om nog 3 paddocks van 15 bij 15 meter te maken. De paarden zijn blij dat ze lekker naar buiten kunnen.

 

 

 

Vanaf begin mei kunnen bij voldoende droogte de paarden ook in de weides voor het paardenhotel, zodat ze lekker in het gras kunnen lopen. De 3 hectare rond het paardenhotel is deze week geëgaliseerd en ingezaaid. We verwachten dat we vanaf begin juni deze weides ook kunnen gaan gebruiken.

 

 

 

 

Een weekendje Zeeland

In maart is Hector bij ons op bezoek geweest om lekker een weekendje op het strand te rijden. Zijn bazin Loes heeft op het heavy horses forum een heel verslag geschreven van het weekend en een aantal youtube filmpjes gemaakt.


 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=0YtZ8CvGD38

http://www.youtube.com/watch?v=chxbLk5UA_I

http://golf.messageboard.nl/3404/viewtopic.php?p=167059

 

Instructie

 

Op dit moment worden bij ons dressuur, spring en menlessen gegeven door verschillende instructeurs. De lessen worden gegeven aan mensen die bij ons op stal staan maar ook aan mensen van buitenaf. Ben je als ruiter of instructeur geïnteresseerd naar de mogelijkheden neem dan contact op met Sylvia.

 

 

Meer informatie ?

 Bent U geïnteresseerd om uw paard bij ons te stallen,een keer onze rijhal uitproberen, te lessen,  een evenement te organiseren of op een andere manier gebruik te maken van onze accommodatie. Komt u dan langs of neemt u contact met ons op.

 

Familie Kooman


Contact

Paardenhotel Burgh
Meeldijk 4a
4328 NG Burgh-Haamstede
Nederland
Telefoon 0653 359 434
E-mail: info@paardenhotelburgh.nl

 

Reacties van

Klanten op Facebook !!!!!

 Weersverwachting