Minicamping Burgh
 

Nieuwsbrief nummer 5

Nieuwsbrief nummer 5

 Nieuwsbrief 5,  Februari 2011

 Hallo Allemaal,

We zijn nu een maand in bedrijf. Sinds 1 januari staan de eerste paarden in de stal en het werkt allemaal zoals we het hadden voorzien. Een van de vier stal secties is nu afgerond compleet met was- en poetsplaatsen. De tweede sectie is bijna klaar zodat we volgende week ruimte hebben om 36 paarden te stallen. Nu concentreren we ons op de kantine en toiletten. Wanneer het weer beter wordt, worden er eerst twee grote paddocks aangelegd om de paarden los te kunnen gooien. We hopen dat dit deze maand nog lukt.

In de tussentijd hebben we de rijhal ook in conditie gekregen. De eerste weken was hij nog wat zwaar maar door hem wat vochtiger te maken en een knik uit de buis te verwijderen is de bodem nu zoals hij wezen moet. De rijhal wordt inmiddels gebruikt door de men- en fok vereniging Schouwen-Duiveland, en er worden spring en dressuur lessen gegeven door verschillende instructeurs. Ook de eerste aanmeldingen voor vakantiestalling voor deze zomer zijn al binnen zowel van particulieren als van ruiterverenigingen.

De Nieuwjaarsborrel.

15 januari hebben we een nieuwjaarsborrel gegeven. Zoals op de onderstaande foto’s te zien is was de opkomst boven verwachting. Zo’n 200 mensen hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om langs te komen en bij ons rond te kijken.

 

Ook de PZC was aanwezig voor een artikeltje in de krant.

 

   

 

Lees hier verder het artikel in de PZC.

 

 

Strao seizoen

 

In Februari begint het strao seizoen ook weer. De data voor de verschillende strao’s  zijn hieronder weergegeven.

 

19 februari Renesse

26 februari Noordwelle

5 maart Burgh Haamstede

5 Maart Ellemeet

12 maart Scharendijke

19 Maart Serooskerke

 

  

  

Wij doen in ieder geval weer mee in Burgh-Haamstede. Kom je van buiten Schouwen Duiveland en wil je met je paard ook een keer strao rijden informeer dan naar onze strao arrangementen.

 

Lessen

Sylvia is een gediplomeerd instructeur en je kunt met je paard bij haar lessen. Bel even voor meer informatie.

 

 

Meer informatie ?

 Bent U geïnteresseerd om uw paard bij ons te stallen,een keer onze rijhal uitproberen, te lessen,  een evenement te organiseren of op een andere manier gebruik te maken van onze accommodatie. Komt u dan langs of neemt u contact met ons op.

 

Familie Kooman


Contact

Paardenhotel Burgh
Meeldijk 4a
4328 NG Burgh-Haamstede
Nederland
Telefoon 0653 359 434
E-mail: info@paardenhotelburgh.nl

 

Reacties van

Klanten op Facebook !!!!!

 Weersverwachting