Minicamping Burgh
 

Nieuwsbrief nummer 4

Nieuwsbrief nummer 4

Nieuwsbrief 4, eind december 2010

 Hallo Allemaal,

 Allereerst wensen wij jullie alvast het beste voor 2011. In deze nieuwsbrief willen we jullie verder even bijpraten over de voortgang. We hebben hard moeten werken maar met hulp van familie vrienden en kennissen zijn we zover gekomen dat de eerste sectie met boxen en de rijhal klaar zijn voor het gebruik. 1 Januari ontvangen we de eerste paarden. Voor ons in ieder geval een goed begin. In het onderstaande stukje wat foto’s van het gedeelte dat klaar is.

 

Foto’s

 

Op de bovenstaande foto een stuk van de nieuwe hal. De boarding is  af en de bodem van de rijhal zit er helemaal in , onderin liggen zeildoeken met daarop drainagepijpen om de vochtigheid te regelen. Bovenop deze pijpen ligt vervolgens speciaal zand gemengd  met vezels.

 

 De eerste sectie boxen is af, het water op de drinkbakken is aangesloten en het stro ligt erin voor de eerste paarden.

Nieuwjaarsborrel!!!!!!!

We willen iedereen die geïnteresseerd is uitnodigen voor een Nieuwjaarborrel op zaterdagmiddag 15 januari vanaf 14.00 uur. Naast een drankje en een hapje is er de mogelijkheid om rond te kijken in onze stallen, onze rijhal en even bij te praten. Daarnaast willen we  jullie in ieder geval vanaf 1 januari uitnodigen om 1 keer gratis in onze rijhal te komen rijden. Als tegenprestatie vragen we jullie om een formulier over jullie ervaring in te vullen. Wel graag even bellen of er plaats is.

 

 

Meer informatie ?

 

Bent U geïnteresseerd om uw paard bij ons te stallen,een keer onze rijhal uitproberen,  een evenement te organiseren of op een andere manier gebruik te maken van onze accommodatie. Komt u dan langs of neemt u contact met ons op.

 

Familie Kooman


Contact

Paardenhotel Burgh
Meeldijk 4a
4328 NG Burgh-Haamstede
Nederland
Telefoon 0653 359 434
E-mail: info@paardenhotelburgh.nl

 

Reacties van

Klanten op Facebook !!!!!

 Weersverwachting