Minicamping Burgh
 

Nieuwsbrief nummer 10

Nieuwsbrief nummer 10

 Nieuwsbrief 10, mei 2012 

Paardenhotel Burgh is ook op facebook te vinden, ga naar 
www.facebook.com/PaardenhotelBurgh vind ons leuk en blijf nog beter op de hoogte !!!!!


Hallo Allemaal,
Het is alweer volop voorjaar en de paarden lopen elke dag in de wei, die in tegenstelling tot vorig jaar vol met gras staat zoals je op de onderstaande foto kunt zien. We zijn druk bezig met het inrichten van de weiden zodat de paarden de hele zomer in groepen naar buiten kunnen. 


 
Daarnaast zijn we druk bezig met het aanleggen van een mestput en een nieuwe buitenbak. De aanvraag voor de vergunning van de buitenbak heeft al in de krant gestaan, dus als alles volgens plan gaat kunnen we hem deze zomer aanleggen. Deze buitenbak krijgt dezelfde eb en vloed bodem als de binnenbak zodat we de kwaliteit altijd onder controle hebben.

Aanbieding Grand Hotel ter Duin

Op een paar honderd meter afstand van ons paardenhotel is de laatste twee jaar gebouwd aan een prachtig viersterren hotel. Een hotel waar wij trots op zijn om mee samen te werken. Op 29  juni 2012 gaan de deuren van Grand Hotel Ter Duin Burgh-Haamstede open voor de gasten.
 
Bijgaand een uitnodiging om eens in dit **** hotel te komen genieten. U geeft uw paard een mooi verblijf in ons paardenhotel en zelf geniet u een paar honderd meter verderop nog eens heerlijk na van uw prachtige duin/strandrit. U kunt er heerlijke streekproducten gaan nuttigen, maar ook de heerlijke Zeeuwse wijn en de fantastische suites bieden u een ongekende ‘proeverij’. 
We willen u ook laten zien dat met name de congres-, vergader-, en feestfaciliteiten – op slechts 50 minuten reistijd van Rotterdam, Breda en Antwerpen geweldig zijn door o.a. het unieke binnenplein/impluvium.
 
Ga naar de website  http://www.grandhotelterduin.nl/nl/boeken  en reserveer een suite met deze speciale Proef Menu aanbieding.
Kunt u zelf niet tijdens de week van 29 juni – 9 juli, aarzel dan niet om deze mail met uitnodiging toch door te sturen naar al uw vrienden, zakelijke contacten, familie, netwerkrelaties, etc. Laat ze bij de boeking uw naam noemen -  als degene van wie ze deze mail ontvangen hebben - en u maakt kans op een gratis weekend op basis van half pension voor 2 personen in een luxe suite met eigen sauna.
 
Uiteraard hoeft u hier niet op te wachten en verwelkomen wij u ook graag op een ander moment.
 
Met gastvrije groet,
Namens het Team Paardenhotel Burgh en Grand Hotel Ter Duin,


Remito Dressage.
Dit voorjaar zijn Remi Kulik en Carola Kulik Pauwe met hun paarden bij ons op stal gekomen. Met hun bedrijf Remito Dressage houden zij zich bezig met in- en verkoop en training van talentvolle dressuurpaarden van verschillende niveaus.  Wij zijn erg blij dat zij voor onze stal hebben gekozen. Wanneer u een paard heeft dat zadelmak  of keuringsklaar gemaakt moet worden, of een extra stap kan gebruiken in zijn ontwikkeling neem dan contact met hen op via hun website: http://www.remito.com/Enjoy the ride
28 April hebben wij een Enjoy the ride, rit georganiseerd vanuit Paardenhotel Burgh, Alhoewel het weer niet al te best was hebben toch ruim 20 ruiters meegedaan. Hieronder het verslag van een van deze ruiters:

Bij aankomst op het mooi onderhouden complex ontvangst met koffie en een zeeuwse bolus. Het complex bevindt zich in de directe omgeving van veel vakantiewoningen zodat je je paard bij het Paardenhotel Burgh kunt stallen en zelf dicht in de buurt een huisje kunt huren. Ruim plek voor trailers en auto's. Vooraf kregen we een update over hoe de route ongeveer zou gaan. We vertrokken met een spatje regen maar later klaarde het op. Het eerste stuk ging over kleine weggetjes door de polder. We werden netjes over gezet over de drukke verkeersweg. Snel daarna het ruiterpad op door het prachtige duin/bos gebied waar je je alleen op de wereld waande. Zelfs onderweg hertjes gezien! Eindelijk op het strand aangekomen waren we verrast door de grootte en de rust. Het weer was wat onstuimig aan het worden en tegen het einde van het strandgedeelte hadden we toch wat straffe tegenwind. Daarna door de duinen weer terug en over de polderweggetjes weer terug. Wij hadden er vrij lang overgedaan maar toch waren er nog steeds de mensen van de organisatie om ons over te zetten bij de drukke weg. Daarom ook hulde aan hen die daar door weer en vooral wind ons nog als laatsten de weg wezen. Teruggekomen op de startlocatie even bijkomen met een bakkie koffie en de ruime mogelijkheid om je paard te voeren en op te frissen voordat we weer naar huis gingen. Al met al een heerlijke afwisselende rit!
Familie Kooman

 

 

Meer informatie ? Bent u geïnteresseerd om uw paard bij ons te stallen,een keer onze rijhal uitproberen,  een evenement te organiseren of op een andere manier gebruik te maken van onze accommodatie. Komt u dan langs of neemt u contact met ons op.

 

 Contact

Paardenhotel Burgh
Meeldijk 4a
4328 NG Burgh-Haamstede
Nederland
Telefoon 0653 359 434
E-mail: info@paardenhotelburgh.nl

 

Reacties van

Klanten op Facebook !!!!!

 Weersverwachting